بوشهر امروز

دمپخت ماهي (لخلاخ)

مواد لازم:

برنج آب (مقدار آن به نسبت زياد يا كم بودن برنج مشخص مي‌شود) ماهي سبزيجات (گشنيز شويد و شنبليله"به مقدار خيلي كم" ) ليمو اماني گوجه فرنگي رنده شده پياز و مخلوط سير فلفل نمك زردچوبه و ادويه

پياز را كمي سرخ كرده سپس سبزيجات نيز در آن ريخته و سرخ مي‌كنيم بعد از آن سير فلفل نمك زردچوبه ادويه را با هم مخلوط كرده و ميكوبند و آن را به همراه دو عدد گوجه فرنگي به سبزي و پياز اضافه مي‌كنند و خوب تفت مي‌دهند بعد از آن ماهي تكه شده را به آن افزوده و مقدار آبي كه لازم بود را اضافه و ليمو اماني‌ها را در آن مي‌ريزند وقتي كه آب شروع به جوشيدن كرد برنج را اضافه كرده و قبل از آن بايد ابتدا ماهي‌ها را جدا كرده تا تكه تكه و ريز ريز نشوند و سپس برنجها را با مواد ديگر درون ديگ مخلوط كرده و وقتي كه آب به خورد برنج رفت ماهي‌ها را روي برنج چيده و ميگذارند غذا با شعله ملايم دم بيايد.

دمپخت ميگو (با پلو ميگو فرق دارد) نيز به همين شكل پخته مي‌شود ولي نياز به خارج كردن ميگوها نيست

 

bushehrtoday.blogfa.com

+ نوشته شده در  جمعه پانزدهم تیر 1386ساعت 18:22  توسط nakhoda  | 

salam bushehri

بوشهر شناسي

گويش و زبان
محلات اصلي بوشهر
مراسم و آيين‌ها
مراسم نوروز و سال نو
مراكز فرهنگي ـ هنري
آيين نامگذاري فرزندان

غذاهاي محلي در استان بوشهر

قليــــــه مــاهــــي(غـــذاي محبوب جنوبيها)
ا‍ُو مِي زردو
پلو ميگو
ميگو سرخ شده
دمپخت ماهي (لخلاخ)
كشك بادمجان
اشكنه
رنگينك

شهرستانهاي استان بوشهـــــر

بوشهر
گناوه
جم
تنگستان
دشتستان
دشتي
دير
ديلم
كنگان

روزنامه‌ها و نشريات استان بوشهر

نسيم جنوب
پيغام
نصير بوشهر
سلام جنوب

سايتهاي استان بوشهر

استانداري بوشهر
شوراي شهر بوشهر
وبلاگ استاندار بوشهر
سايت خبري سوك
سايتي در مورد بندر گناوه
سايتي درمورد دشتستان

دوستان خوب ما اينجا هستند

urumbadboys

ashiyane18

گالري عكس حسين‌پور

مونا

بزرگترین سایت جاوا اسکریپت ایران